8 raons per fer tancades el 13 de novembre als centres educatius

1. Les direccions dels centres no són PROPIETÀRIES DELS EDIFICIS ESCOLARS.  No cal demanar-los permís. Només auto-organitzar-se i COMUNICAR-LOS la decisió de passar la nit al centre. Demaneu que us deixin engegada la calefacció. 🙂

2. Les direccions dels centres NO VOLEN LES TANCADES perquè reben ordres directes del Departament d’Ensenyament i les acaten acríticament. I així ens va a l’escola pública. Qüestioneu-los el poder, organitzeu una tancada !

3. Centenars de nois, noies, pares, mares i mestres de tot Catalunya han organitzat i col·laborat en les tancades del curs passat que es van desenvolupar amb plena normalitat.

4. CiU vol acabar amb l’ensenyament públic i afavorir les escoles privades i religioses. Els darrers decrets i el menyspreu per la negociació col·lectiva, deixen clar el model autoritari i conservador que vol CiU implantar als centres docents. Acabar amb la bona fama i la qualitat de l’ensenyament públic per afavorir els seus “txiringuitos” privats.

5. CiU imposa una taxa als ensenyaments de Formació Professional de Grau Superior. Malgrat la seva retòrica de fomentar l’emprenedoria i els ensenyaments professionals castiga amb una taxa les famílies i els alumnes que opten per aquests estudis. Què és això que els pobres estudiïn? Els pobres no han de pensar, han d’obeir.

6. CiU ha privatitzat tres escoles bressol públiques i n’ha canviat el model de gestió. Regalar a les empreses privades la gestió de tres escoles bressol públiques que a més seran més cares, és riure’s de la gent que paguem impostos. Ja hem vist que bé que ens ha anat seguint les vostres doctrines econòmiques.

7. Preparar i donar suport a la VAGA del 14 de novembre.

8. Més de 3000 docents acomiadats a tot Catalunya i centenars de docents viuen en precarietat laboral des de fa més de 6 anys. Ens tanquem per solidaritat amb els companys que ja no són al centre. La precarietat també afecta la qualitat.

Deixa un comentari