8 raons per fer tancades el 13 de novembre als centres educatius

1. Les direccions dels centres no són PROPIETÀRIES DELS EDIFICIS ESCOLARS.  No cal demanar-los permís. Només auto-organitzar-se i COMUNICAR-LOS la decisió de passar la nit al centre. Demaneu que us deixin engegada la calefacció. 🙂

2. Les direccions dels centres NO VOLEN LES TANCADES perquè reben ordres directes del Departament d’Ensenyament i les acaten acríticament. I així ens va a l’escola pública. Qüestioneu-los el poder, organitzeu una tancada !

3. Centenars de nois, noies, pares, mares i mestres de tot Catalunya han organitzat i col·laborat en les tancades del curs passat que es van desenvolupar amb plena normalitat.

4. CiU vol acabar amb l’ensenyament públic i afavorir les escoles privades i religioses. Els darrers decrets i el menyspreu per la negociació col·lectiva, deixen clar el model autoritari i conservador que vol CiU implantar als centres docents. Acabar amb la bona fama i la qualitat de l’ensenyament públic per afavorir els seus “txiringuitos” privats.

5. CiU imposa una taxa als ensenyaments de Formació Professional de Grau Superior. Malgrat la seva retòrica de fomentar l’emprenedoria i els ensenyaments professionals castiga amb una taxa les famílies i els alumnes que opten per aquests estudis. Què és això que els pobres estudiïn? Els pobres no han de pensar, han d’obeir.

6. CiU ha privatitzat tres escoles bressol públiques i n’ha canviat el model de gestió. Regalar a les empreses privades la gestió de tres escoles bressol públiques que a més seran més cares, és riure’s de la gent que paguem impostos. Ja hem vist que bé que ens ha anat seguint les vostres doctrines econòmiques.

7. Preparar i donar suport a la VAGA del 14 de novembre.

8. Més de 3000 docents acomiadats a tot Catalunya i centenars de docents viuen en precarietat laboral des de fa més de 6 anys. Ens tanquem per solidaritat amb els companys que ja no són al centre. La precarietat també afecta la qualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s